Search This Blog

ALAS SETERIKA AJAIB

PENGENALAN PRODUK

Alas Seterika Ajaib merupakan produk yang amat memudahkan kerja-kerja menggosok pakaian. Ia dibuat dari formulasi istimewa busa tahan haba yang berfungsi membalikkan haba seterika yang dikenakan di sebelah atas pakaian semasa menggosok kembali ke bahagian bawah pakaian berkenaan.


Kekenyalan Alas Seterika Ajaib pula membolehkan tekanan yang dikenakan di sebelah atas pakaian kembali di sebelah bawahnya. Ini memberi kesan dua kali seterika dalam satu. Maknanya gosok di sebelah atas, di sebelah bawahnya pun seperti sudah digosok sama.


Sifat kenyal ini juga membolehkan kerja menggosok bahagian butang, manik atau batu di pakaian menjadi begitu mudah dan selamat.


Alas Seterika Ajaib Hantar2u.com adalah produk keluaran eksklusif kami sepenuhnya. Ia bukan produk pakai buang yang diimport dari China. Formulasi Alas seterika Ajaib kami berkualiti tinggi dan dalam keadaan penggunaan biasa mampu bertahan sehingga tiga tahun. Ia memang satu produk yang amat berbaloi untuk anda beli. Anda akan menggunakannya setiap hari dan berasa amat puashati. Kami telah menjual ribuan unit produk ini tanpa sebarang feed back negatif.
 
ALAS SETERIKA AJAIB Vs ALAS SETERIKA RM10
 
Beginilah rupabentuk Alas Seterika Ajaib. Ringkas dan kemas. Panjangnya 36 inci dan lebar 12 inci. Menirus di satu bahagian mengikut bentuk @ saiz meja seterika yang paling popular di pasaran.

Mudah dipasang terus ke meja seterika anda. Atau boleh juga dihamparkan begitu saja di atas lantai, meja atau apa saja permukaan yang sesuai dengan keperluan menggosok anda.

Biasanya anda tidak tahu jika seterika anda rosak sehinggalah ia merosakkan pakaian anda. Namun Alas Seterika Ajaib boleh membantu. Pasang seterika dan letakkan di atas Alas Seterika Ajaib untuk beberapa ketika. Jika ia berasap atau melekat, itu tandanya thermostat seterika anda telah rosak. Jika seterika anda boleh merosakkan Alas Seterika Ajaib, ia juga boleh merosakkan pakaian anda

Fabrik sutera amat cantik dan selesa. Tetapi malangnya ia agak sukar digosok. Alas Seterika Ajaib bagaikan direka khusus untuk menggosok sutera. Sebagaimana pakaian lain, anda cuma perlu menggosok sebelah bahagian untuk mendapat kemasan dan perapian di kedua-dua belah pakaian sutera anda.

Lihatlah bagaimana kemasnya bahagian bawah lengan baju kurung sutera ini walaupun hanya bahagian atas sahaja yang telah digosok.

Ini pula contoh bahagian kolar kemeja yang belum digosok...
Gosok di bahagian atas sahaja...
Dan presto! Sebelah bawah kolar juga terus kemas dan rapi.
Lihat bagaimana ia berkesan di bahagian badan kemeja pula
Kemaskan kemeja, gosok seperti biasa...
Dan lihat di sebelah belakang! Tidak perlu gosok berulang kali depan dan belakang.
Lihat pula bagaimana menggosok bahagian butang menjadi mudah dan selamat dengan Alas Seterika Ajaib..
Apa yang anda perlu lakukan hanyalah gosok di bahagian sebelah belakang butang...
Dan hasilnya gosokan yang kemas dan rapi, butang juga tidak rosak. Anda boleh melakukan cara yang sama untuk menggosok bahagian batu, manik atau zip.
Alas Seterika Ajaib juga membuat fabrik anda melekap ke permukaannya. Oleh itu masalah pakaian anda asyik mengelungsur jatuh dari papan seterika ketika menggosok tidak lagi timbul. Anda dapat menggosok dengan senang, cepat dan hati pun rasa tenteram.

Berminat???Apa tunggu lagi.....ramai pelanggan alas seterika ajaib berpuas hati dengan produk ini. Bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta, dah kenal memang tak rugi...memang berbaloi2x.

Hanya RM33/pcs....kalau beli banyak harga bole dikurangkan...Bayaran untuk pesanan menggunakan Maybank2u.
APA TUNGGU LAGI! SMS 012-6898368 SEKARANG!

1 comment: